Ronowork Kft.
Borsod megyében és országosan
Professzionális ácsmunkák, faipari kivitelezés, állványozás, szigetelés, bádogos munkák
Kapcsolatfelvétel
Tel.: 06 70 321 7890
Ipari állványozás
Az állványozási tevékenységet magasan képesített külföldön szerzett tapasztalatokkal rendelkező állványozó csoport végzi. Alkalmazott állványtípusok: Layher, Krause és Hünnebeck típusú homlokzati és térállványok.

Az állványzatokat általában homlokzatok állványozására használják melynél keskeny állványszélességgel nagy függőleges felületeken az állványzat leggyakrabban 2 méterenként kiépített munkaszintjeiről végezhetők munkálatok az épületeken.

Azonban jelentős felhasználási terület ugyanakkor az ipari objektumok, kupolák, tetőszerkezetek, héjszerkezetek építésénél, karbantartásánál azok elérhetőségének, szerelhetőségének a biztosítása. Ilyenkor a homlokzati állványokhoz hasonló nagy felületekről végeznek munkálatokat, csak vízszintes felületeken.

Ipari- és térállványzatok készíthetők akár homlokzati állványok nagy fesztávolságú áthidalásokkal történő összeépítésével, vagy moduláris állványrendszerek segítségével. Utóbbi  szinte bármilyen geometriájú létesítménynél alkalmazható elemeinek változatos méretválasztékának köszönhetőn.

Természetesen ezzel nem ér véget e rendszerekben rejlő lehetőség, mivel tartószerkezetek, alátámasztó szerkezetek, függesztett állványok, guruló állványok, nehézállványok, és még rengeteg sok más szerkezet építhető fel segítségükkel.

Cégünk a Layher Allround rendszerével készít térállványokat, alátámasztó, megtámasztó és még sok más szerkezetet. A Layher Allround rendszer alap- és kiegészítő elemeinek széles skálájával gazdaságosan használható bármilyen alapterületre, felületre a célnak legmegfelelőbb, nagy terhelhetőségű, minden igényt kielégítő és biztonságos állványzat felépítéséhez.

A Layher Allround moduláris állványrendszerre épül többféle egyéb (általában a szórakoztatóiparban alkalmazott) szerkezet is. Ilyenek többek között a színpadok, lelátók, hangfaltornyok, kameratornyok, ideiglenes zaj- és porvédő falak, gyalogos hidak, átjárók és ezen kívül még rengeteg sok más is. Tartályok külső-belső állványozása, illetve a technológiai berendezések és csővezetékek szereléséhez, javításához szükséges könnyű és nehéz állványzatok megépítése. 

Fenti példák a teljesség igénye nélkül kerültek felsorolásra, mivel a Layher Allround rendszernek köszönhetően cégünk szinte bármilyen igénynek és funkciónak megfelelő állványzatot biztosít ügyfelei számára. Hogy az Ön igényeit a leggazdaságosabb megoldással tudjuk kielégíteni, kérjük forduljanak kollégánkhoz legnagyobb bizalommal a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségen.

Tevékenységi területek: 

- többszintes szerelőállványok
- tartályok, kazánok belső állványozása
- mobil, mozgatható állványok
- tervezést igénylő nehézállványok
- homlokzati állványok
Ipari üzletágSzigetelés, bádogozás, ipari állványozás, ipari tisztítás, ipari mosás, ipari korrózióvédelem.
Lakossági üzletágTetőfelújítás, állványozás, ácsmunkák, homlokzati szigetelés, egyéb lakossági megrendelések..
Várjuk érdeklődésüket, árajánlatkérésüket 
telefonon vagy e-mailben.
+36 30 481 4910
Minden jog fenntartva - 2017 - ronowork.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com